Teriyakiköttbullar med pak choi och sesammajonnäs
En perfekt vardagsrätt med asiatisk touch! Saftiga köttbullar i en härligt klibbig teriyakisås serveras med krispig pak choi, nykokt ris och en krämig sesammajonnäs.

Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 port Felix Klassiska Köttbullar
- 4 port ris
- 2 pak choi
- 2 dl teriyakisås
- 2 salladslökar, skivade
- 2 msk svarta sesamfrön
Asiatisk majonnäs
- 1 dl majonnäs
- 2 msk sriracha
- 1 tsk sesamolja
- 1 msk japansk soja
RECEPT
- Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
- Halvera pak choi. Gnid in med olja och krydda med salt. Stek kålen i en stekpanna tills med mjuknat något och fått en fin yta. Lägg åt sidan.
- Stek köttbullarna i lite olja tills dem fått färg och blivit genomstekta. Slå över teriyakisåsen och låt puttra med i någon minut.
- Servera tillsammans med ris, pak choi och asiatisk majonnäs. Toppa med salladslök och sesamfrön. Klart!