Krispig majs med Felix Bearnaise och parmesan
Ett enkelt och perfekt tillbehör till sommarens grillfester är denna marinerade majs toppad med parmesan och krämig Felix Bearnaise ringlad över. Receptet är framtaget av matkreatören @Mackanskost. Majkolvarna funkar lika bra att lägga på grillen som att rosta i ugnen. Riktigt gott att servera på en grillbricka tillsammans med Felix Pommes Chips.

Portioner 2
Tillagningstid 25 minutes mins
INGREDIENSER
- Felix Bearnaisesås
- 2 förkokta majskolvar
- 0,5 dl olivolja
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk paprikapulver
- salt
RECEPT
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Dela majskolvarna på längden.
- Blanda ihop olja och kryddorna. Pensla det på majsen.
- Tillaga i ugnen cirka 20 minuter.
- Om du väljer att grilla majskolvarna istället går det fint att göra i detta steg istället för föregående.
- Ta ut och toppa majsen med persilja, lite finriven parmesan och ringla över Felix Bearnaisesås.
- Servera gärna som tillbehör på en härlig grillbricka tillsammans med Felix Pommes Chips.