Krispig majs med Felix Bearnaise och parmesan

Ett enkelt och perfekt tillbehör till sommarens grillfester är denna marinerade majs toppad med parmesan och krämig Felix Bearnaise ringlad över. Receptet är framtaget av matkreatören @Mackanskost. Majkolvarna funkar lika bra att lägga på grillen som att rosta i ugnen. Riktigt gott att servera på en grillbricka tillsammans med Felix Pommes Chips.
Grillboard med grillad majs, kött, halloumi, tomater, citron, pommes och Felix Bearnaisesås
Portioner 2
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

  • Felix Bearnaisesås
  • 2 förkokta majskolvar
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • salt

RECEPT

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Dela majskolvarna på längden.
  • Blanda ihop olja och kryddorna. Pensla det på majsen.
  • Tillaga i ugnen cirka 20 minuter.
  • Om du väljer att grilla majskolvarna istället går det fint att göra i detta steg istället för föregående.
  • Ta ut och toppa majsen med persilja, lite finriven parmesan och ringla över Felix Bearnaisesås.
  • Servera gärna som tillbehör på en härlig grillbricka tillsammans med Felix Pommes Chips.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search