Caesarslaw med grillad korv och syrad rödlök
Portioner 4
Tillagningstid 20 minutes mins
INGREDIENSER
Caesarslaw
- 150 g vitkål
- 150 g morot
- 0.5 dl Felix Caesardressing
- 1 krm salt
Snabbsyrad rödlök
- 2 rödlökar
- 1 dl vatten
- 0.5 dl äppelcidervinäger
Övriga ingredienser
- 8 korvar gärna veg
- 8 korvbröd
- 0.5 kruka färsk persilja
RECEPT
- Sätt igång grillen. Tiden det tarfå igång grillen är inte inkluderad i receptets tillagningstid.
- Finstrimla vitkålen och riv morötterna på rivjärn, eller hyvla med potatisskalare.
- Blanda med salt i ett durkslag, massera ihop och låt rinna av i 10 min. Rör sedan ihop blandningen med Ceasardressingen.
- Koka upp vatten och vinäger.
- Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i en skål. Häll i lagen och låt stå minst 10 min.
- Grilla korvarna tills de fått fin färg runt om.
- Servera i korvbröd och toppa med med Caesarslaw, syrad rödlök och persilja.