Majskolvar med örter och parmesan

Uppdukad picknick på stranden med grillade majskolvar toppade med fiskdressing.
Portioner 4
Tillagningstid 20 minutes

INGREDIENSER

RECEPT

  • Förkoka majskolvarna i 10 min.
  • Pensla med olja och grilla direkt på gallret tills de har fina grillränder runt om.
  • Finhacka gräslök och persilja. Riv parmesan och ringla dressing över majskolvarna.
  • Toppa med gräslök, persilja och chiliflakes. Avsluta med en nypa flingsalt.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Felix dressingar och såser, tomater, ägg och vitlök
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Pommes Criss Cut förpackning och en plåt med pommes
Potatis
Felix köttbullar i stekpanna med förpackning bredvid
Mat för många
Tre goda pajer vilar på ett picknickbord vid vattnet en solig sommardag - Felix
Mat för en
Search