Grillad spetskål med hasselnötssmul och vitlöksdressing

Grillad spetskål i ugnsform med Felix vitlöksdressing
Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

RECEPT

  • Hacka hasselnötterna och persiljan fint. Skär spetskålen i klyftor och pensla med olja.
  • Grilla spetskålen direkt på gallret, tills kålen fått fina grillränder. Lägg sedan på indirekt värme och fortsätt grilla tills kålen har mjuknat ordentligt.
  • Lägg upp spetskålen på ett fat eller en plåt. Ringla över vitlöksdressing, strö över hasselnötssmul och örter. Avsluta med ett par nypor flingsalt.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Felix dressingar och såser, tomater, ägg och vitlök
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Pommes Criss Cut förpackning och en plåt med pommes
Potatis
Felix köttbullar i stekpanna med förpackning bredvid
Mat för många
Tre goda pajer vilar på ett picknickbord vid vattnet en solig sommardag - Felix
Mat för en
Search