Kebab Grilled Cheese med Felix Het Kebabsås
Krispig, ostig och full av hetta är denna fullmatade macka med extra allt.

Portioner 2
Tillagningstid 40 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 skivor bröd (gärna surdegsbröd)
- 100 g riven mozzarella
- 100 g riven pizzaost
- Felix Het Kebabsås
- 150 g kebab/kycklingkebab/veggokebab
- 4 st hackade feferoni
- ½ lök (gärna silverlök)
- olivolja
- hackad persilja
- chips
RECEPT
- Skär upp bröd, skiva löken, hacka feferoni och riv mozzarellan (om du inte köper färdigriven).
- Stek kebaben i en stekpanna tillsammans med olivolja.
- Bygg upp dina två mackor: en skiva bröd, riven mozzarella, riven pizzaost, Felix Het Kebabsås, kebab, hackad feferoni, lök och en skiva bröd på toppen.
- Stek i olivolja på mellanlåg värme i en stekpanna med lock på tills den fått färg på båda sidor. Skulle mackan inte vara färdig i mitten så låt den vara i ugnen på ca 100 grader i 5-10 min.
- Slutligen är det bara att skära upp, toppa med persilja och servera ihop med lite chips. Dippa i Felix Kebabsås och njut!