Lyxiga potatisbullar med lax och picklad rödlök

Enkelt, festligt och full av smak! Dessa krispiga potatisbullar toppas med len crème fraîche, rökt lax och syrlig picklad rödlök – en kombination som imponerar på gästerna. Perfekt som förrätt eller tilltugg när du vill bjuda på något gott utan krångel!
Felix potatisbullar med lax, creme fraiche, picklad rödlök, dill och citron.
Portioner 4
Tillagningstid 20 minutes

INGREDIENSER

  • 4 Felix Potatisbullar
  • 150 g rökt lax
  • picklad rödlök (eller fint hackad rödlök)
  • crème fraîche
  • dill
  • citron
  • salt
  • peppar

RECEPT

  • Tillaga potatisbullarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Lägg på en skiva lax, en klick creme fraiche och picklad rödlök (eller vanlig rödlök) på varje potatisbulle. Salta och peppra efter smak och servera med lite skivad citron.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search