Frasiga potatiskorgar med krämig kantarellstuvning

Ett perfekt tilltugg med smak av höst! Dessa krispiga potatiskorgar fyllda med krämig kantarellstuvning, västerbottensost och dill är både enkla att göra och lyxigt goda. Passar utmärkt som förrätt, på kräftskivan eller som tillbehör till en god middag.
Tilltugg med små potatiskorgar med kantarellstuvning toppad med dill.
Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

Kantarellstuvning

  • 400 g kantareller
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 schalottenlökar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl Västerbottensost, riven
  • smör, till stekning
  • salt
  • peppar

Garnering

  • 0,5 dl Västerbottensost, riven
  • färsk dill
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search